Personvernerklæring

Privacy Policy

Kjære Kunde,

Herba.no legger meget stor vekt på ditt personvern. Nettstedet er sikret med SSL sertifikat for sikker kommunikasjon.

Din personlige informasjon som navn, adresse, telefonnummer, e-post adresse eller bestillingsinformasjon vil aldri bli solgt, gitt bort eller på annen måte gjort tilgjengelig for uvedkommende.

Når du registrerer deg og handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt for å kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare kundeinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti og retur.

Ønsker du å endre noe i din kundeinformasjon hos oss, så kan du gjøre det ved å logge deg inn på din konto og selv endre opplysningene.

Vi respekterer ditt privatliv og behandler dine data med diskresjon og fortrolighet. Dersom du skulle ønske å slette din konto på vår nettbutikk så kan du sende oss en melding via linken kontakt oss på Herbalife Butikken.no.

For din trygghet håndteres all betalingsformidling som Verified by Visa (3-D Secure) MasterCard SecureCode og BankAxsess transaksjoner gjennom DIBS Norges betalingsløsninger for netthandel. Inntasting av kredittkortopplysninger foregår derfor på DIBS sine servere, som ivaretar industristandard sikkerhet for betalingsformidling. Kredittkortopplysninger håndteres derfor ikke, - og lagres ikke i nettbutikken.

Vennlig hilsen,

Herba.no