Herbalife Formula 2 Multivitamin

Pris: 168,-


Ant. 
+-

Herbalife Formula 2   Multivitamin Complex

er den ideelle sammensetning til et dekkende kosttilskudd. Multivitamin Complex tablettene er fullspekket med viktige vitaminer, mineraler og urter av prima kvalitet som støtter og fyller opp kroppens næringslager. De hjelper kroppen din med å skape et grunnlag for en langvarig, god helse.

Hjelp kroppen mot Stress og Forurensning: Dårlige spisevaner, stresset livsstil og forurensinger kan hindre kroppen din fra å få i seg viktige næringsstoffer. Derfor trengs et kosttilskudd som Herbalife Multivitamin Complex vitamin-, mineral- og urtetabletter. De antioksidante stoffene betakarotin, vitamin A, C og E hjelper kroppen din med å bekjempe frie radikaler sammen med det viktige mineralet krom som medvirker til å holde kroppen frisk og i form.

Vektreduksjon og Vektkontroll: Din livsstil kan også gjøre det enda vanskeligere for deg å oppnå idealvekten din. Ved vektkontroll spiser de fleste mindre mat. Da er det ekstra viktig med et kosttilskudd som fyller kroppen din med viktige næringsstoffer.

Kosttilskudd: Aktive og stressede personer bruker opp viktige næringsstoffer raskt. Fyll opp kroppens behov med denne omfattende vitamin- og mineralsammensettingen som er fremstilt for å gi maksimal støtte på mikroernæringsnivå.

Tablettene bør tas tre ganger per dag for at kroppen skal få påfyll under hele dagen og ikke kun en stor dose ved et enkelt tilfelle.

Eldre personer trenger også et godt kosttilskudd for å komplettere maten sin. Opptaket og stoffskiftet forandres og kan trenge en ekstra støtte.

  • Innhold i boksen:  90 tabletter, nok til 1 mnd forbruk
  • Anbefalt bruk:  En tablett tre ganger daglig


Kan med fordel brukes sammen med Herbalifes andre produkter.


  • Modell:
    [[3122]]
  • Produsent: Shapeworks